Фиансиране

  Как работи?

  От строително кредитиране към ипотечно

  За да финансирате строителството на къща, трябва да изискате договор тип строително-ипотечен. По време на строителния период са задължителни само месечните вноски по лихвите. При въвеждане на сградата в експлоатация (пълно завършване), кредитът автоматично става ипотечен.

  Наше предимство е скъсеният срок на строителство, което означава по-нисък риск за банката, и по-ниски лихвени ставки в договора. Заем за стойност – това е делът на най-малката от общата стойност на проекта, или оценка на сумата, която заемодателят е склонен да финансира чрез кредит.

   Предимства, гарантирани от БулХомес

  Наше голямо предимство е краткият срок за който ние строим една къща, което означава, че нашите клиенти плащат значително по-ниски лихви по време на строежа. Ускорената строителна процедура намалява рисковете за банката, правейки финансирането по-просто и за двете страни.

  Съставяне на точен бюджет

  Определянето на точен бюджет за проекта може да е цялостен анализ на хората, които за първи път придобиват собствен дом, а също така и за строители, които за първи път се занимават с покупка на земя и строителство. Главно условие за това, каква сума е готов да отпусне заемодателят за строителство или покупка на  съществуваща къща, е заем-за-стойност, което е част от най-ниската стойност на строителство (оценъчна стойност), която заемодателят отпуска.

  Конструкторите на БулХомес подпомагат допълнителното финансиране с базови конструктивни препоръки, с цел оптимизиране на атестирането. Много клиенти впоследствие решават да конфигурират дома си допълнително, като добавят премиум-опции като скъпи облицовки, басейни или скъпи довършителни работи. Освен това, местните власти може да изискат допълнително още документация относно сигуростта или локален код да бъдат приложени към новото строителство. В зависимост от местоположението и възможностите, тези възможности могат или не,  да бъдат изцяло оценени, въпреки, че често това са добавени функционалност, сигурност и високо качество на обитание.  В процеса на проектиране, опитният екип на БулХомес се съобразява с разходите, за да не се налага компромис с качеството относно цената.

  Съставяне на бюджет

  С нашето професионално и адекватно съдействие ще определите възможностите на парцела в съответствие в вашите нужди.

  Финансови партньори

  Разполагаме с широка мрежа от доверени партньори, които да финансират проекта ви частично или цялостно. Ние работим заедно с вас и вашия кредитор през цялото време, до завършването на  строителния процес.

  Предварителни консултации

  На първата ни среща ще обсъдим финансовата част – как ще се финансира проекта, ще обменим идеи, за да създадем първоначална концепция. Нашите финансови експерти ще ви напътстват по време на проектирането, за постигане на минимална цена, на динамичен модел на праектни предложения и определяне на потенциалните въздействияя върху ключовите финансови изисквания, а именно необходимостта от паричен ресурс за завършване, търсенето на ликвидност и месечно обслужване на кредита.

  Финансово ръководене на проекта

  В рамките на концептуалната разработка, ще разполагате с финансов ръководител на проекта, който ще ви предостави детайлно обяснение на ключовите финансови термини и концепции. Допълнително, ще разгледаме проектно-финансовия инструментариум с вас, с повторен анализ на основните изисквания на финансовото ведомство, за да изработим предварителна оценка.

  Кредитиране

  След определяне на проекта и цената, нашият екип ще направи представяне на 1-3 подходящи кредитори, включително детайлизирана информация и съпътстваща документация.

  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени