Нов дом от Булхомес

  Нашето строителство е съвкупност от разумен дизайн, съвременни технологии и експертно изпълнение на всеки детайл, формирана в цялостен опит с поглед над възможностите на съвременното строителство. Къщите, построени от БуллХоумс, предлагат изцяло нов, финансово интелигентен и по-добре балансиран начин на живот.

  Отлична инвестиция

  В нашите заводи има разработена собствена система за поддържане на висок контрол на качеството на материалите, които използваме, и едновременно, да поддържаме конкурентни цени. Това води до прозрачно, фиксирано ценообразуване, което елиминира стария модел, с приблизителна цена и изменения. Ние работим заедно, за да се вместим в бюджета, без изненади по време на строителството.


  Нарастваща цена

  Всички къщи, построени от БуллХоумс, са с високи показатели на екологичност и енергийна ефективност. „Зелените” къщи са с близо 9% по-висока препродажна цена, в сравнение с обикновените къщи.

  Енергийна ефективност

  Месечните разходи за поддръжка са с 50% по-ниски, и заедно с по-малките данъци, се спестяват приблизително 7000лв през следващите 10 години.

  400.jpg
  y.jpg

  Удължен гаранционен срок

  Само къщите от БуллХоумс се предлагат с удължен гаранционен срок, който включва 1 година на строителната площадка, 3 години на модула, 5 години на оборудването и техниката, 30 години гаранция на структурния модул.

  На Ваше разположение е и  специален екип, който да Ви съдейства в управлението на Вашата инвестиция.

  Умни решения

  Следим строителнте иновации, и дори прилагаме космически технологии от МИТ, когато строим нашите къщи. За разлика от дървените конструкции, ние строим по точно зададени стандарти. Заводът ни е с контролирана климатична среда -  за модерни, високо ефективни, прецизно изработени – „умни” къщи.

   

  Здравина

  Нашите уникални и напълно рециклируеми стоманени конструкции са по-здрави от традиционните дървени, по-устойчиви на урагани и земетресения, подходящи за места със специфичен климат (планини, крайбрежие). Загубите по време на строеж са максимално редуцирани.


  9313297_ml-u53646-fr.jpg
  28608715_ml.jpg
  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени