Избор на място за стореж

  Процесът по построяването на къща започва с намирането на място, което да застроим или стара сграда, която да премахнем.

  Веднъж избрали парцела, на което ще издигнем дома Ви, нашият екип ще направи оценка на мястото и първоначалните разходи.

  Благодарение на нашата здрава и подсилена стоманена конструкция, ние строим на всякакви места и при всякакви условия. В случай, че имате избор от няколко парцела, ние Ви препоръчваме да се свържете с нашите консултанти, с които да обсъдите бъдещите възможности, разработката на проекта и построяването на къщата като цяло.

  КАКВО ДА ТЪРСИТЕ

  Къщите на БулХомес като цяло стоят по-добре в различните условия, в които биват поставяни, благодарение на солидната стоманена конструкция и на оборудването, което е включено стандартно. Преди да придобиете парцел, ако имате избор от няколко, ние препоръчваме оглед, за да сте сигурни в успешното построяване на къща. В периода на търсене, е добре да имате предвит някои детайли, които могат да повлияят на стойността му.

  Размер на парцела:

  Обикновено препоръчваме да е с площ от около 450м2, при широчина от 12м. и повече.

  БулХомес често извършва работи по събаряне на местата за строеж, като се вмества в рамките на цялата оценка. По-големите площи са чудесни, но често изискват по-дълго време за освобождаване. Цената на парцелите може да бъде повлияна от близостта със съоръжения като газопреносна мрежа, водопровод и други, всяко от което изисква разрешение за строителство.
  Характеристиките на самия имот – има ли наклон или не, и т.н. Допълнителни работи като терасиране, свързване и други.

  Екологични ограничения.

  Парцели, които влияят на цената на строежа

  Освен цената на самата земя, данъците и другите такси, екипът на БулХомес ще Ви съдейства за оценката на парцела, според местоположението му и характеристиките:

  Близост и стойност на услуги като: електрификация, газификация, ВиК или септична яма, или близост до кладенец, всеки от които изисква разрешително за строеж. Стойността и обема на проектиране, например, рязък скос, значително увеличава работата за изграждане на фундамент и стойността му, но може да даде допълнителна квадратура накрая, или напълно завършена основа.

  Допълнителните елементи на строителството като подови настилки, решетки, завършени долни нива и вградени конектори.

  Екологични ограничения като – блатисти местности, резервати или крайбрежни зони.

  Достъп до парцела за техниката.

  Какво трябва да имате:

  Препоръчваме, при покупката на земя за строителство, да изискате от продавача следния пакет документи: скица (топография),

  Геодезичен доклад, схема на разположение на електропреносна мрежа, водопровод, канализация, септични ями, екологични ограничения – заблатена или защитена местност. Доклад за земята (ако е приложимо) – ще детайлизира геоложките и сеизмологични данни, за да може строителният инженер да определи необходимите изисквания за започване на строителство.

  Правила на Управлението по планиране (използва номера на парцела – APN).

  Проучете дали местното кметство (управление) няма някакви специални изисквания като напр. Описание на строежа или история – от местното строително управление.

   

   

  Демонтажни (разрушителни)работи:

  Много от добрите имоти, които имат едни от най-хубавите изгледи, близост до удобствата на града, и ниски разходи за комунална поддръжка, подлежат на разрушаване. Въпреки, че са хубави и трябва да бъдат запазени, те, същевременно са като колите – значителен брой от сгради, които са невъобразимо неефективни, скъпи за поддръжка и ремонт, липса на съвременни строителни технологии и комфорт. Затова, нашата препоръка е тези сгради да бъдат премахнати по екологичен начин, което ще Ви даде данъчни облакчения.

   

  По-удобно е да се премахне стара сграда

  По-често сгради се разрушават в определени райони и училищни територии, които нямат свободно място, често, на местата вече има газопровод, електропровод или водопровод. В някои от случаите е възможно да бъде възможно използването на съществуващи вече септични системи.

  Изискват по-малко рекултивация.

  Разходи
  Обикновено разрушаването на къща струва между 6 и 10 долага за кв.фут. БулХомес ви съдейства за получаване на оферта от местна фирма.
  Ключови фактори при определянето на разходите.

  Наличие на вредни материали като азбест (добавя 5-8 лв, ЕРА изисква съответно намаляване).

  Такса извозване и такса смет

  Материалите, от които е построена сградата (бетон и трайни материали, като тухли, които оскъпяват събарянето)

  Събарянето може да е екологично и икономически ефективно

  Събарянето на къща не бива да е скъп и разрушителен процес. С допълнително планиране, клиентите могат да извършат екелогически чиста деконструкция, при максимално съхранение на материалите, които могат след това да бъдат дарени на благотворителни фондове.

  Интернет-ресурси

  Има много онлайн-търсачки за поземлени имоти. Ние сме избрали нашите и сме ги изброили по местоположение. В раздела по-долу, можете да наберете измежду местни и федерални списъци с парцели. Връзките към всеки са предварително филтрирани за такива с площ над ¼ акра, тъй като да се постави къща от БулХомес на по-малка площ е трудно. Можете да настроите филтрите съгласно Вашия бюджет.

  10131033_m.jpg

  Оценка на земята

  Концептуален дизайн

   

  БулХомес ще оцени възможностите за застрояване на Вашия обект. Повечето клиенти избират да направят пълно проучване, заедно с пълна предварителна оценка за изработка, код и зоново проучване.

  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени