Сглобяеми къщи с метална конструкция от 99€/м²

  Строителство на сглобяеми сгради с стоманена поцинкована конструкция

   

  При избора на нов дом, разбира се, най-важно е качеството. Но това съвсем не означава, че добре построена и качествена къща не може да бъде и достъпна.

  Всъщност с БуллХоумс – сглобяеми къщи постигате именно това – най-добър баланс между безкомпромисно качество и достъпни цени.

  Освен това, когато ни потърсите, ние с удоволствие ще Ви консултираме относно всички цени, за да можете да определите пълния размер на бюджета, който е необходим, не само за да построите, но дори и да обзаведете новата си къща. Така, ние Ви помагаме да планирате предварително необходимите разходи до стотинка.

  Ако все още нямате терен за строителство, ние ще Ви помогнем да изберете или закупите такъв, като Ви консултираме безплатно относно техническите или правни аспекти на сделката.

  Не на последно място, ние ще бъдем до Вас и при нужда от финансиране, като заедно с партньорите ни от няколко банки, ще се погрижим да осигурим при най-добри условия средствата за строителство от които се нуждаете.

  Посочената цена е за къща на етап готови за сглобяване профили. Като допълнителни опции предлагаме сглобяване на профилите в вид на готови за монтаж стени, покриви, и други, както и опция за монтаж на тези елементи.

  proekti.jpg

  • По-изгодно
   Като цяло, модулното строителство е с до 40% по-евтино от монолитното. В комбинация с по-бързото изграждане и контролираните условия на производство, сглобяемото строителство дава отлично съотношение между качество и цена.
  • Ниски домакински сметки в дългосрочен план
   Обитавайки дом, построен от БуллХоумс, Вие можете да спестите до 50 % от разходите си за отопление!
   Вследствие на използваните материали, остатъчната влага в сглобяемите сгради е доста по-малко, което прави регулирането на стайната температура и вътрешния климат доста по-лесни и по-евтини, отколкото в традиционните, тухлени къщи. 
  • Кратък период на строеж
   След като дизайнът на къщата е одобрен, времето до настаняването в нея е само няколко месеца.
  • Строителен процес
   Сглобяемото строителство позволява конструирането на сградата да се извърши в затворено пространство, при специални условия, които осигуряват идеална среда за изработката на модулите и постоянен контрол на качеството им.
   По този начин работата става независима от атмосферните условия.
  • Избор на терен
     Сглобяемото строителство е по-леко от монолитното — основите са по-леки, както и рамките и модулите. Това прави конструкцията по-малко зависима от типа на терена. Сглобяемите сгради могат да бъдат изградени на терени, върху които монолитни сгради биха били немислими.
  • Последващи промени на модела
   Нашето сглобяемо строителство позволява промени по първоначалния дизайн, които се извършват много по-лесно, много по-евтино и много по-бързо в сравнение с монолитната сграда. Освен това количеството на отпадъците е значително по-малко.
  • Повишена устойчивост на сеизмична активност
   При сглобяемото строителство компонентите на сградата не се свързват чрез монолитни връзки. Това дава на сградата по-висока устойчивост на земетресения и други вибрации.

  Нашата концепция е :

  - Да изграждаме сглобяеми сгради с стоманена поцинкована конструкция, които са здрави, топли и израстват за няколко месеца.

  - Да предложим удобни и реални решения за малки и средни бюджети, като не Ви ощетяваме откъм комфорт.

  - Да създадем сгради с възможности за бъдещо разширение и подобрения, като ще Ви предложим най-удачният за Вас вариант , без да се нарушава целостта на сградата.

   - Едно, дву, или три етажни сгради които могат да бъдат уютен дом; офиси; търговски обекти; производствени и складови помещения; за административни  дейности; болници; детски градини и училища; хотели; мотели; общежития и др.
  - Комфорт и функционално разпределение по Ваш избор.
  - Качество, гарантирано от европейските стандарти за топло и звукоизолация.
  - Използване само на екологични материали
  - Многократно по-ниски разходи за отопление и охлаждане
  - Експлоатационен живот равен на масивните сгради
  - Изцяло сухо строителство

  Image
  Image
  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени