СТРУКТУРНИ СИСТЕМИ за НАЗЕМНИ ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАРКОВЕ

  ПРЕДЛАГАМЕ И СЪВМЕСТНО СЪИНВЕСТИРАНЕ ЗА ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАРКОВЕ С ИНВЕСТИТОРИ КОИТО ИНВЕСТИРАТ В ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАНЕЛИ. НИЕ МОЖЕМ ДА ИНВЕСТИРАМЕ В ПРОЕКТИРАНЕ, ВИНТОВИ ОСНОВИ, И КОНСТРУКЦИИТЕ ЗА ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАРКОВЕ! Произвеждаме и предлагаме и носещи винтови основи за конструкции за фотоволтаични паркове.

  structural-system-for-supporting-photovoltaic-panels-1.jpg
  1.jpg
  Слънчевите панели стават все по-популярни в света, така че все повече компании искат да ги използват.

  Предлаганите от нас метални конструкции са идеални за фотоволтаични панели (слънчеви панели), а тъй като са изработени от леки стоманени профили, проектирани и произведени с висока прецизност, сглобяването става лесно и бързо. Тези структури могат да бъдат предварително сглобени във фабриката, което допълнително съкращава периода на изграждане на тези полета от фотоволтаични панели на земята.

  Всички използвани профили са изработени от конструкционна стомана S350-S550GD, двуслойно поцинковани до Z600g/sqm, устойчиви на корозия, имат много ниско тегло и висока якост. Поради това конструкцията ще продължи много по-дълго от панелите, монтирани върху нея.

  Нашият екип от професионалисти може да проектира конструкциите за най-сложните проекти на устойчивост и конфигурации на тези полета от слънчеви панели
  Image
  Image
  ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ СТРУКТУРАТА BullHomes® ?

  Конструкциите BullHomes® отговарят на правилата и изискванията на EN 1993 – Еврокод 3: Проектиране на стоманени конструкции. Структурата е проектирана от професионални инженери, което води до устойчива и ефективна система от всички гледни точки. Използваната от нас конструкция е сглобена от студено формовани профили с антикорозионно цинково покритие, поради което не е необходимо боядисване. Времето е от съществено значение за нашите клиенти, затова олекотените метални конструкции са най-добрият избор. Имаме пълен контрол върху технологичния процес, така че можем да ви предложим конкурентна цена. Ние предлагаме 10 години гаранция, а животът на тези конструкции е 20-50 години.
  Image
  Image
  ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО ИНЖЕНЕРНО РЕШЕНИЕ

  Нашите експерти се занимават с проектиране, числено моделиране, физически тестове на компоненти и цялостни системи за монтаж на соларни панели. Ние предлагаме персонализирани решения за нуждите на нашите клиенти.

  За структурни оптимизации се прави симулация с:
  Изчисления по Еврокод
  Тестове за здравина на връзките
  Оптимизация
  Характеристика на почвата
  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени