Търговски павилиони

  Предлагаме проектиране , изработка и монтаж на всякакви павилиони с търговска цел. С качествени немски, австрийски или гръцки материали. Покривът се изработва от влагоустойчиви и непромокаеми материали. Павилиони могат да бъдат с различни размери и квадратура.
  pav10.jpg

  БуллХоумс произвежда павилиони, магазини за базари и пазари.
  Нашите продукти са изградени от метална конструкция , като за постигането на висока тоермоизолация се използват полиуретанови панели тип “сандвич”.
  БуллХоумс предлага напълно завършени търговски магазини и павилиони, с иградена електро инсталация, ВИК инсталация , оборудвани с PVC дограма и врати.
  Преместваемите павилиони могат да бъдат произведени изцяло по задание на клиента

  Нашите павилиони и магазини са на изключително рентабилни цени. Те предоставят изключителна гъвкавост и висока рентабилност при създаване на индивидуални проекти за магазини, кафенета, павилиони за хранителни и нехранителни стоки, будки за комунални услуги и други видове обекти за търговия. Изработени са от метална поцинкована конструкция, съобразена с изискванията за енергоефективност и екопроектиранe. Различните размери и многобройните възможности за конфигуриране на елементите позволяват направата на постройка, която отговаря на всички изисквания, поставени от страна на клиента. 

   

   

   

  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени