Нов дом от Булхомес

    Нашето строителство е съвкупност от разумен дизайн, съвременни технологии и експертно изпълнение на всеки детайл, формирана в цялостен опит с поглед над възможностите на съвременното строителство. Къщите, построени от БуллХоумс, предлагат изцяло нов, финансово интелигентен и по-добре балансиран начин на живот.

    Отлична инвестиция

    В нашите заводи има разработена собствена система за поддържане на висок контрол на качеството на материалите, които използваме, и едновременно, да поддържаме конкурентни цени. Това води до прозрачно, фиксирано ценообразуване, което елиминира стария модел, с приблизителна цена и изменения. Ние работим заедно, за да се вместим в бюджета, без изненади по време на строителството.


    Нарастваща цена

    Всички къщи, построени от БуллХоумс, са с високи показатели на екологичност и енергийна ефективност. „Зелените” къщи са с близо 9% по-висока препродажна цена, в сравнение с обикновените къщи.

    Енергийна ефективност

    Месечните разходи за поддръжка са с 50% по-ниски, и заедно с по-малките данъци, се спестяват приблизително 7000лв през следващите 10 години.

    400.jpg
    y.jpg

    Удължен гаранционен срок

    Само къщите от БуллХоумс се предлагат с удължен гаранционен срок, който включва 1 година на строителната площадка, 3 години на модула, 5 години на оборудването и техниката, 30 години гаранция на структурния модул.

    На Ваше разположение е и  специален екип, който да Ви съдейства в управлението на Вашата инвестиция.

    Умни решения

    Следим строителнте иновации, и дори прилагаме космически технологии от МИТ, когато строим нашите къщи. За разлика от дървените конструкции, ние строим по точно зададени стандарти. Заводът ни е с контролирана климатична среда -  за модерни, високо ефективни, прецизно изработени – „умни” къщи.

     

    Здравина

    Нашите уникални и напълно рециклируеми стоманени конструкции са по-здрави от традиционните дървени, по-устойчиви на урагани и земетресения, подходящи за места със специфичен климат (планини, крайбрежие). Загубите по време на строеж са максимално редуцирани.


    9313297_ml-u53646-fr.jpg
    28608715_ml.jpg
    © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени