ИЗГРАЖДАНЕ НА СЪВМЕСТНИ ХОТЕЛИ , КЪЩИ, ЖИЛИЩНИ СГРАДИ , КООПЕРАЦИИ, и ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ

  Кит конструкции от 50м2 до 2000м2
   
  Цената е за къщи с равен или двускатен покрив, сглобяем комплект от леки стоманени конструкции. Възможно е изработка и на други по ваш проект.  Ние можем да произведем кит конструкции от стомана от 50м2 до 2000 м2.
   С тип конструкции: Строителен комплект за самостоятелно изграждане , Вие ще спестите  над 45% от цената на завършване
  Ако разполагате с терен , и не желаете да инвестирате и рискувате собствени средства за строителство , BullHomes предлага вариант за съвместна дейност , като Вие собственика на терена , не е нужно да инвестирате никакви собствени средства в бъдещия общ обект. В зависимост от преценката на нашите специалисти , можем да изградим на терена Ви ХОТЕЛ , ЖИЛИЩНА СГРАДА , ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС , МОТЕЛ , АВТОСЕРВИЗ , ВИЛНО СЕЛИЩЕ , или ВСЯКАКЪВ ВИД ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ , и др , като цялата или частична инвестиция се поема от BullHomes , а Вие като собственик на терена , влизате като съдружник в нова обща фирма , с процентно участие , според пазарната стойност на терена Ви , като фирмата бива създадена специално за новия търговски комплекс.
  Този вариант предлага нов много по-изгоден начин за собствениците на терени, от вече познатите начини за застрояване срещу обезщетение, тъй като така собственика на земята получава двойно по-висока цена за парцела си, и в същото време получава сграда за която не плаща с пари , и в случай че пожелае да осребри тази сграда , получава няколко пъти над пазарната стойност на парцела си , при продажбата на земя с сграда върху нея.

  Ние предлагаме три варианта за съвместно застрояване:

  Ние можем да бъдем ваш партньор с проекта и изграждане на конструкцията, което се води груб строеж и акт 14
   
   Ние можем да бъдем ваш партньор с проекта , изграждане на конструкцията, и външно завършване. 
   
   Можем да бъдем и ваш партньор с проект, конструкция, и довършителни работи до ключ. 
   
  От инвеститора се изисква единствено узаконяване на проекта,и изграждане на основи, тъй като ние поемаме от фундамент нагоре. 

  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени