СЪЗДАДЕНИ ДА БЪДАТ КРАСИВИ

  Развиваме се с всяка завършена къща.

  Създателите ни вярват, че формата идва от съдържанието, и затова сме съсредоточени в създаването на просто възхитителни домове, които стават за живеене. Създавани  от екип архитекти, които никога не се задоволяват с това да бъдат втори, нашите дизайни на къщи са отлични, подходящи за семейства, ще Ви накарат да се чувствате щастливи, че сте избрали точно този тип строителство, и сте имали възможност да развихрите въображението си, за да построите дома, за който сте мечтали.
  001d.jpg
  002d.jpg
  003d.jpg

  Нашите къщи са проектирани така, че да извличат максимална полза от околната среда.

  Къщите от БуллХоумс са проектирани  да се вписват и съобразяват с околната среда, чрез използване на принципите на екологично устойчиво проектиране, напр. Извличане на максимална полза от северната ориентация, прихващане на ветровете и околната топлина – с цел всичко това да Ви предостави целогодишен комфорт без повишена консумация на енергия.

  Принципите към които се придържаме са:

   

  Земята е дом

  Използваме наличния терен цялостно, от край до край, така че всяка част от него да се впише в начина на живот на живущите.

   

  Функционалност

  Всички части на терена се включват в жизненото пространство.

   

  Климатичен цикъл

  Всички аспекти на климатичния цикъл предоставят на живущите в къщата да взаимодействат с околната среда в съответствие с техния начин на живот.

  Намаляване на въглроднитеемисии

  Прилагаме екологично устойчиви принципи, осигуряващи контрол на климата, събиране на дъждовна вода и енергийна ефективност.

   

  Зониране на жизненото пространство

  Осигурено е зонирано жизнено пространство, което позволява едновременно самостоятелност и взаимодействие.

   

  Сигурност

  Плавен преход от обществени зони към частни, гарантирана гражданска и лична сигурност. Препоръчително за селски райони, брегови зони и голф-игрища.

   

  Обикновено, имотите в слабонаселени райони, в близост до водни басейни или игрища, изискват проектиране, което да даде на големите обекти отлична завършеност. Вътрешното пространство на такива сгради често е голямо, динамично и отворено, направено така, че да се възползва от всички предимства на околната среда, и да има уединени кътове.

  Изобилието от жилищна площ в такива сгради не означава, че не може да бъде използвана рационално, или че сградата ще е по-малко функционална, или ще пострада качеството на средата.

  Всяка модерна кухня изисква добро проектиране и интелигентно подбрани детайли, за да осигури място за поставяне на техниката и да бъде удобна за готвене.

  Дизайн, който оставя усещане за чисти линии и гладки повърхости, е най-подходящ. Алуминият усилва акцента на добрия дизайн, когато се използва за окантиране на фурнировани или лакирани врати, а ефектът е поразителен, а също така придава съвременен вид на матовите стъкла и акрилните врати.

   

  809828.jpg
  4399464.jpg

  Още една особеност на съвременната кухня е хоризонталният дизайн – употребата на ниски окачени шкафове с вдигащи врати опростяват значително достъпа , както и тешироки чекмеджета с прегради и стоманени водачи.

  Цветовете се използват за визуално затопляне на интериора.

  Облицовки от дърво в опушено оранжево, червено и сиви тонове събуждат интерес и съживяват интериора.

  Взети са предвид всички ергономични принципи, за да бъдат постигнати различни цели и функционалност.

  Осветлението е друга неразделна част от дизайна на кухнята, особено за обособяването на конкретните зони и за постигането на атмосфера с деликатно нюансиран цвят.

  Употребата на плотове от санитарен акрил или кварцови материали допуска плавен преход между зоните в кухнята.

  Кунята е място, в което се събира цялото семейство – това е центърът на жилището и следва да бъде вписана плавно в цялото пространство.

  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени