За нас

  С всяко нововъведение, ние се опитваме да добавим още повече информация, за да бъде сайтът ни максимално пълен и достъпен. Ние вярваме, че по този начин съдействаме на потребителите в техния информиран избор и те да отсъдят дали сме по-добри от другите.

  Въпреки това, има неща, които не можем да кажем в разделите, пълни със сухи факти и цифри. Затова преценихме, че тази секция не може да замени друга, а само да я допълно.

  Защо да се доверите на БуллХоумс?

  Заради високото качество  - нашите къщи са с множество предимства – висока сеизмоустойчивост, дълъг срок на експлоатация, надеждност, енергийна ефективност, в пъти по-кратки срокове за строителство, безупречно качество на изграждането – което отдавна ни е отредило лидерска позиция на пазара.

  Уникални сме в много отношения -  за стандартна цена клиентите ни получават много повече от това, което пазара предлага и примерите са много – видът на изолация на външните стени, качеството на довършителните работи, висококачествените врати и прозорци.

  И тово не е всичко.
  Всяка изградена от нас сглобяема конструкция съдържа в себе си множество инженерни решения. Използват се различни конструктивни системи и материали, за всеки от които  сме избрали да се доверим на най-добрите доказани производители.

  Освен това, къщете на БуллХоумс се произвеждат на изцяло автоматизирани производствени линии, което изключва вероятността за човешка грешка или дефект, тъй като машините, инструментите  и оборудването ни са на водещи производители , което гарантира прецизно и висококачествено изпълнение. Ние защитаваме качеството си.
  Преминахме през кризисния период без да се изкушим да направим компромис с него за сметка на незначителни отстъпки, защото знаем, че всяка криза е временна, а домът е за цял живот. Благодарни сме на всички, които споделят възгледите ни.

  Защото опитът ни в строителството и проектирането са двата стълба, върху които стои БуллХоумс.

  Днес, когато сме натрупали значителен опит можем с гордост и задоволство да се обърнем назад, защото създадохме домове за много и различни хора, изпълнихме много желания. Днес, всеки може да види и докосне всичко, построено от нас, и всеки е добре дошъл на интернет-страницата ни (все още в процес на изграждане), в офиса ни, или в офисите на нашите представители. Само така клиентите ни могат да са сигурни в нас, а ние ще сме до тях през цялото време – до пълното завършване на техния нов дом.

  Ние сме открити и се гордеем с високото качество на нашите сгради, което поддържаме постоянно и безкомпромисно, и затова сме избрали политика на максимална откритост към нашите клиенти, която е подкрепена със стабилни задължения от наша страна. Така, всеки избрал нас получава специални предимства, които са:

  Договор за строителство с гаранция за фиксирани цени , и пълна спецификация на вложените материали.

  Цените в нашите договори винаги са фиксирани, и не се изменят по време на строежа, дори от външни фактори.

  Договорът за строителство ясно гарантира изпълнение на всички конструктивни и монтажни работи (в зависимост от вида – на конструкция, или „до ключ”), а схемата на плащане е на етапи, съответстващи на строителните етапи.

  И това не е всичко. Всеки наш клиент има постоянен достъп до нашата информация, и всичко това е напълно безплатно – от готов идеен проект след сключване на договор, до уточняване на всички детайли по проекта. Подхождайки по този начин, ние привличаме не само клиенти, но и добри приятели.
  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени