top of page

ФИНАНСИРАНЕ

Благодарим ви, че избрахте BullHomes за вашето бъдещо жилище!

Ние вярваме, че всеки заслужава уютен дом и сме тук, за да ви помогнем в този важен процес.

BullHomes предоставя поддръжка на клиентите си в процеса на сдобиване с необходимия финансов капитал за строеж на техния идеален дом. Нашата компания е на ваше разположение, за да осигури специализирана помощ в получаването на ипотечни кредити от банки, както и в предлагането на алтернативни опции за финансиране от собствените ни фондове. С нас ще откриете по-малко бюрокрация и улеснен процес, отколкото при сътрудничество с банкови институции.

Екипът на BullHomes е тук, за да ви подпомогне във всеки етап от процеса на финансиране на вашия нов дом. Ние сме на ваша страна, като предоставяме помощ и консултации, насочени към получаване, разбиране и конфигуриране на финансовите решения за вашия бъдещ дом от BullHomes.

С нашата помощ, вашата строяща се къща може да бъде финансирана чрез кредит за строителство, който по завършването си ще бъде конвертиран в стандартен ипотечен кредит. Ние сме сътрудници с различни кредитни партньори, които предлагат възможност не само за покриване на строителните разходи, но и за закупуване на земята, където ще бъде изграден вашият нов дом.

Нека BullHomes бъде ваш пътеводител в реализирането на мечтания дом.

bottom of page