top of page
Modern House

ИЗГРАДБА НА СТАНБИ ПРОТИВ НАДОМЕСТ

МОНТАЈНИ КУЌИ

со галванизирана челична конструкција

Animation.gif

КРЕДИТИ за фирми и физички лица до 15 години, БЕЗ ДОКАЖУВАЊЕ ЗА ПРИХОД!!!

,

,

Нашата цел е да воведеме нови производи користејќи ги најновите технологии во областа на монтажни згради и да им обезбедиме на нашите клиенти нови квалитетни производи и услуги брзо за да ги задоволат нивните потреби. Затоа претпочитаме да ги оставиме ветувањата и да понудиме бизнис што навистина може да се направи. Имаме различни модели на монтажни куќи. Моделите ги демонстрираат способностите на технологијата и се оптимизирани за да го искористат максимумот од просторот по прифатлива цена.
BullHomes имаат термоизолациони карактеристики на „пасивни монтажни куќи“, односно се топли во зима и ладни во лето.
Високите згради имаат звучна изолација, која се поставува меѓу катови и обезбедува максимална удобност за жителите.
Нашиот концепт е:
- Изградете монтажни куќи од галванизиран челик, отпорни, топли и брзи за градење.
- Понудете практични и вистински решенија за мали буџети без да се откажете од удобноста.
- Креирајте згради со опции за идни проширувања, нудејќи го најдоброто решение за вас без да го загрозите интегритетот на зградата.
Ние градиме:
- Апартмани - ЕПК (до 4 ката), дуплекси, вили и сл.
- Канцелариски згради
- Монтажни објекти за простории
- Монтажни објекти со општествени функции.
Технологијата на BullHomes Easy Build се фокусира на ефикасен и рационален финансиски пристап.
Сите материјали се одобрени и широко се користат во изградбата на домови, простории и индустриски магацини. Монтажните куќи што ги произведуваме се компатибилни со сите видови проекти и имаат архитектура во хармонија со природата.

Галерија

Construction Managers

Монтажните куќи што ги произведуваме се компатибилни со сите видови проекти и имаат архитектура во хармонија со природата. Неговата најголема предност е отпорноста на земјотреси благодарение на системот на конструкција од галванизиран челик.
Домовите лесно може да се модифицираат и разубават во домот од вашите соништа.
BullHomes е неприкосновен лидер во производството на луксузни монтажни куќи.
Монтажните куќи на BullHomes се штедливи, безбедни, отпорни и издржливи, обезбедувајќи им на своите сопственици функционалност, целосна слобода за архитектонски решенија и повеќе опции за топлинска изолација. Тие ја комбинираат најдобрата физика и градат статистика по конкурентни цени.
Потпирајќи се на своето долгогодишно искуство во изградба на челични конструкции од галванизиран, BullHomes гарантира дека домовите се:
- Современи згради кои штедат енергија;
- Изработени со висококвалитетни материјали;
- Изграден по систем, соочен со современи материјали по европски стандарди;
- Изградбата е многу побрза, меѓу 25 и 30% поевтина, има исклучителна отпорност на земјотреси и исто така многу висока отпорност на пожар.
Префабрикувана куќа од галванизиран челик може да се изгради на кое било земјиште. Куќата може да има до 4 ката.
Монтажните куќи нудат новина за градежниот пазар во Бугарија.
Секој клиент добива детална и индивидуална понуда по свој избор. Може да се добијат и консултации за оптимизирање на моделот во однос на почетниот буџет и идејниот дизајн.
Куќите на BullHomes заштедуваат енергија: коефициентот на топлинска отпорност во ѕидовите и покривот е K=0,17 W/m2. Годишните трошоци за греење се движат помеѓу 30 и 70 kW/m2, што изразено во еквивалент на гориво е 3 до 7 литри/м2 годишно. BullHomes обезбедуваат до 70% помала потрошувачка на енергија во споредба со стандардните/традиционалните домови.

Plan HWBDO0080898 - 1 400 sq feet(1)-1_edited.jpg
bottom of page