top of page
Buying a House
Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Контакти

1700 Софија

Кале проф. Атанас Иширков, 13, 3.ª планта

телефон +359 2 992 55 28

мобилен +359 898 41 42 43

е-пошта: sofia@bullhomes.eu

,

9002 Варна

Бул.Зар Освободител. 76G, ново писо

телефон +359 52 589 022

мобилен +359 898 57 58 59

е-пошта: varna@bullhomes.eu

,

,

4409 Главиница

Зона индустриски / Главиница

GPS координати: 42.146001, 24.319039

телефон +359 34 470 016

мобилен +359 897 829 181

е-пошта: info@bullhomes.eu

  • googlePlaces
  • facebook
  • youtube

Благодарим за вашето съобщение!

bottom of page