top of page

НЕСТАНДАРДНИ МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

BullHomes нуди дизајн, монтажа и монтажа на различни метални конструкции на индивидуално барање. Комплетна конструкција на монтажни метални конструкции.
Прилагодено изработка и монтажа на метални конструкции за индустриска градба, спортски сали, стадиони, земјоделски и стопански објекти, логистички центри.
Нудиме комплетна метална конструкција на Ваше барање. Ние нудиме целосен опсег на консултантски услуги, истражување на локацијата и локацијата, дизајн, производство, снабдување и монтажа, инсталација, доработка и пуштање во работа.
Комплетна метална конструкција по ваша идеја и вкус или по наш проект. Можеме да го развиеме дури и најнестандардниот проект за метална конструкција.
Металните конструктивни материјали се со многу висок квалитет, со докажана издржливост и доверливост.
Изградбата на металните конструкции е многу побрза од традиционалните конструкции, заштедувајќи време и пари.
Ние ја создаваме вашата метална работа од дизајн до склопување, внимателно контролирајќи го секој чекор пред да преминете на следниот.
Контактирајте го нашиот консултант за повеќе информации за изградба на метална конструкција.

ГАЛЕРИЈА

CONSTRUCCIONES METÁLICAS NO ESTÁNDAR3
GST656588
1e3015911c7b1ea5f21dabdda025649f(1)
CONSTRUCCIONES METÁLICAS NO ESTÁNDAR11
bottom of page