top of page

БАТЕРИНГ - МОНТАЖНИ КУЌИ, МОБИЛНИ ДОМОВИ, ДНЕВНИ СОБИ, ЗА СИТЕ ВОЗИЛА, ГРАДЕЖНА ОПРЕМА, ТРАНСПОРТНА ОПРЕМА, ОПРЕМА ЛИФТ И ВОЗИЛА


Размена: произведени домови, мобилни домови, сали, бунгалови, продавници, комерцијални објекти, станбени згради, магацини или каков било тип на градба или градба, наспроти вашиот автомобил, градежна опрема, камиони и лесни комбиња или опрема за подигнување.

Пример:

Поседувате автомобил, градежна опрема, камион или комбе или опрема за подигнување во вредност од 20.000 евра.

Нашиот специјалист од нашите канцеларии во Варна, Софија или Главиница го проценува вашиот автомобил и со него плаќате за вашата нова куќа, бунгалов, сала, продавница, магацин или каква било градба што ви треба.

www.bullhomes.eu

Car Park
4.jpg
bottom of page