top of page

Бартер - нова куќа во замена за вашиот стар стан

,

Во моментов, пазарот на користени станови е во целосна стагнација, дури и банките одбиваат да прифатат такви имоти како залог за заеми!

Искористете ги предностите на нашите ДВЕ УНИКАТНИ ПОНУДИ ЗА ЗАМЕНА: ПРВА ОПЦИЈА: Со сопствени ресурси, ние ви градиме нова куќа на ВАШЕТО земјиште, а вие плаќате преку вашиот стар дом.

,

ВТОРА ОПЦИЈА: Со сопствени ресурси, ние ви градиме нова куќа на НАШЕТО земјиште, а вие плаќате преку вашиот стар дом.

Двете претходни опции се одредуваат според просечната пазарна проценка на вашиот дом, спроведена од нашиот специјалист. Двете понуди се целосно реални и поткрепени со висока доза на искуство и професионалност во градежниот бизнис. Наместо вашата земја да остане празна и да се занимавате со стар стан, искористете ја нашата понуда и живејте во прекрасен дом без да платите ни пара!

Заменете го вашиот стар стан за нова куќа.

768x432.jpg
4.jpg
bottom of page