top of page
20150614_140100.jpg

МОДУЛАРНИ ДОМОВИ И БУНГАЛОВИ

КРЕДИТИ за фирми и физички лица до 15 години, БЕЗ ДОКАЖУВАЊЕ ЗА ПРИХОД!!!

,

Модуларните домови на BullHomes се речиси целосно завршени по испораката и речиси се подготвени за употреба. Тие не бараат бетонска основа. Можете да користите метална основа или друг тип на блокови.
Изработени се со модуларна метална конструкција која ги задоволува барањата за енергетска ефикасност и еко-дизајн. Конструкциите овозможуваат конфигурација на поединечни елементи во комплетен комплекс. Тие можат да се прилагодат со различни големини, распоред и дизајн. Секој модул на структурата може да биде опремен со бања и кујна.
Модуларни домови од метална рамка се удобни, енергетски ефикасни, 100% завршени и прилично убави. Изборот на облогата, како и поставувањето на вратите и прозорците, целосно зависи од вас.
Според вашите преференции, желби и потреби, градиме отстранливи домови за употреба во текот на целата година, со многу добри карактеристики на топлинска и звучна изолација.
Модуларни куќи може да се користат за селски куќи, комплекси за одмор или населби надвор од градот. На барање на клиентот се врши и внатрешно уредување и опрема. Куќите се испорачуваат речиси комплетни и не е извршена никаква работа при монтажата. Модулите се инсталираат за 2-3 дена.

ГАЛЕРИЈА

konst5
Модулна 1436
b25in002
b25in001
4965657af186b9092c7a96976ffe881c_XL
077ab55046ce80eaf9a3ddea999597ca_XL
212222
332323
2123331
bottom of page