top of page

​БРАНУВА - МОНТАЖНИ КУЌИ, МОБИЛНИ ОБЈЕКТИ, ИНДУСТРИСКИ МАГАЦИИ, ЗА СИТЕ ВИДОВИ ВОЗИЛА, ГРАДЕЖНИ МАШИНИ, ТРАНСПОРТНА ОПРЕМА, ЛИФТНИ МАШИНИ И ВОЗИЛА.

,

Размена: монтажни домови, мобилни домови, индустриски магацини, бунгалови, продавници, комерцијални објекти, станбени згради, магацини или каков било вид структура или градба, во замена за вашиот лесен автомобил, градежна опрема, камиони и комбиња или за вашата опрема за подигнување.

Пример:

Поседувате лесен автомобил, градежна механизација, камион или комбе во вредност од 20.000 евра.

Нашиот специјалист во нашите канцеларии во Варна, Софија или Главиница ќе го процени вашиот автомобил и со него ќе платите за вашата нова куќа, бунгалов, индустриски магацин, продавница, магацин или која било структура што ви треба.

bottom of page