top of page

НЕСТАНДАРДНИ МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Имаме многу опции.

37187883_1933969719995145_5046279418213826560_n.jpg

За повеќе информации за нашите производи, контактирајте не денес. Со нетрпение го очекуваме вашиот повик.

4(1).jpg

МОНТАЈНИ КУЌИ

Поцинкувана челична конструкција.

ДИЗАЈН И ВИЗУАЛИЗАЦИИ ПО ИНДИВИДУАЛНО БАРАЊЕ

Вашите сопствени идеи оживуваат.

ИНДУСТРИСКИ МАГАЦИИ, ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ

За вашите големи планови.

4965657af186b9092c7a96976ffe881c_XL.jpg

МОДУЛАРНИ ДОМОВИ И БУНГАЛОВИ

Имаме многу опции.

ПРОШИРУВАЊЕ И ПРОШИРУВАЊЕ НА ЗГРАДИ

За голем дом или бизнис.

ЛОКАЛНИ И КОМЕРЦИЈАЛНИ МОДУЛИ

Канцеларии, продавници, киосци итн.

23.02.14_-_2.jpg
bottom of page