top of page

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

Некои од нашите готови проекти.

МОНТАЈНИ КУЌИ

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

ИНДУСТРИСКИ И ХОТЕЛСКИ МАГАЦИИ, КОМПЛЕКСИ

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

ПРОШИРУВАЊЕ И ПРОШИРУВАЊЕ

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

ЛОКАЛНИ И КОМЕРЦИЈАЛНИ МОДУЛИ

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

БОНГАЛОВ

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

НЕСТАНДАРДНИ КОНСТРУКЦИИ

НЕСТАНДАРДНИ МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ11.jpg
bottom of page