top of page

СТРУКТУРНИ СИСТЕМИ за ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАРКИ НА ТЕПЕ

,

НУДИМЕ КОИНВЕСТИРАЊЕ ВО ФОТОВОЛТАИЧКИ ПАРКОВИ СО ИНВЕСТИТОРИ КОИ СЕ ОБЛОЖУВААТ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ. МОЖЕМЕ ДА ИНВЕСТИРАМЕ ВО ДИЗАЈН, ТЕМЕЛИ И КОНСТРУКЦИИ ЗА ФОТОВОЛТАЧНИ ПАРКОВИ. Произведуваме и нудиме носечки шрафови темели за фотоволтаични паркови!

,

Соларните панели стануваат сè попопуларни ширум светот, па се повеќе компании сакаат да ги користат.

Нашите понудени метални конструкции се идеални за фотоволтаични панели (сончеви панели), бидејќи се изработени од лесни челични профили, дизајнирани и произведени со висока прецизност, што го прави склопувањето полесно и побрзо. Овие структури може однапред да се склопат во фабриката, со што дополнително се намалува периодот на изградба на овие PV матрици на брегот.

Сите користени профили се изработени од конструктивен челик S350-S550GD, галванизиран во два слоја до Z600g/m2, отпорни на корозија, имаат многу мала тежина и висока отпорност. Затоа, структурата ќе трае многу подолго од панелите монтирани на неа.

Нашиот тим од професионалци може да ги дизајнира структурите за најсложените проекти за одржливост и конфигурации на овие полиња за соларни панели.

,

ЗОШТО ДА СЕ ИЗБЕРЕ СТРУКТУРАТА BullHomes®?

BullHomes® конструкциите се во согласност со прописите и барањата на EN 1993 - Еврокод 3: Дизајн на челични конструкции. Структурата е дизајнирана од професионални инженери, што резултира со отпорен и ефикасен систем од сите гледни точки. Конструкцијата што ја користиме е монтирана со ладно обликувани профили со антикорозивна цинкова облога, така што нема потреба од бојадисување. Времето е клучно за нашите клиенти, затоа лесните метални конструкции се најдобриот избор. Имаме целосна контрола врз технолошкиот процес, што ни овозможува да ви понудиме конкурентна цена. Ние нудиме 10-годишна гаранција и животниот век на овие структури е 20-50 години.

,

ВИСОКО ТЕХНО ИНЖЕНЕРСКО РЕШЕНИЕ

Нашите експерти се посветени на дизајнирање, нумеричко моделирање, физичко тестирање на компоненти и комплетни системи за инсталација на соларни панели. Ние нудиме персонализирани решенија според потребите на нашите клиенти.

За структурни оптимизации се врши симулација со: Пресметки според Еврокод Тестови за отпор на приклучоците Оптимизација на карактеристиките на почвата

bottom of page