top of page

Нашата мисија е да ви понудиме модерна градежна технологија на 21 век.

,

Нашиот концепт е:

Изградете префабрикувани домови од галванизиран челик кои се силни, топли и брзо се градат.

Понудете практични и вистински решенија за мали буџети без да се откажете од удобноста.

Креирајте згради со опции за идно проширување, нудејќи го најдоброто решение за вас без да го загрозите интегритетот на зградата.

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички
Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Кратко време на изградба

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Висока отпорност на пожар

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Отпор

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Висок акустична отпорност

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Висока сеизмичка отпорност

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Енергетска ефикасност

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Тим од специјалисти кои ќе направат детална анализа на вашата парцела и како можат да ги спроведат плановите за куќата. По увидот на локацијата, ќе ви обезбедиме детални информации за опциите за градба.

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Тимот на BullHomes ќе работи со вас за да го прегледа вашиот буџет и да го финализира вашиот дизајн за да создаде концептуални планови. Врз основа на овие планови, можеме да обезбедиме проценка на проектот и времето потребно за негово завршување. Тој ќе ја провери изводливоста на вашиот проект за да се осигура дека е дизајниран и изграден за да ги исполни локалните барања.

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Нашата цел е да воведеме нови производи користејќи ги најновите технологии во областа на монтажни згради и да им обезбедиме на нашите клиенти нови квалитетни производи и услуги брзо за да ги задоволат нивните потреби.

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Секоја зграда што ја градиме вклучува бројни инженерски решенија. Се користат различни градежни системи и материјали. За сите нив ги избравме само најдобрите и најдоверливи светски производители.

Секоја зграда што ја градиме вклучува бројни инженерски решенија. Се користат различни градежни системи и материјали. За сите нив ги избравме само најдобрите и најдоверливи светски производители.

Со сигурност можеме да кажеме дека постигнавме водечка позиција на пазарот, особено благодарение на високиот квалитет на нашите производи.
Остануваме единствени на многу начини. За стандардна цена, нашите клиенти добиваат многу повеќе отколку што другите градежници можат или сакаат да им понудат.

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички
Производство на метални бараки и монтажни метални куќички
bottom of page