top of page
23.02.14_-_2.jpg

Простории и комерцијални модули

ИЗГРАДБА НА ИНДУСТРИСКИ МАГАЦИИ ПРОТИВ КОМПЕНЗАЦИЈА

КРЕДИТИ за фирми и физички лица до 15 години, БЕЗ ДОКАЖУВАЊЕ ЗА ПРИХОД!!!

,

BullHomes нуди дизајн, производство и монтажа на секаков вид павилјони, шатори или комерцијални контејнери. Тие можат да имаат различни големини и простори.
Нашите производи се произведуваат со метална конструкција и полиуретанските сендвич панели се користат за постигнување висока топлинска изолација.
Нудиме комплетно готови простории, киосци и стопански објекти, со електрична инсталација, хидроинсталација, опремени со столарија и алуминиумски или ПВЦ врати. Покрај тоа, тие можат да се произведуваат целосно по нарачка на купувачот.
Нашите киосци и продавници обезбедуваат исклучителна флексибилност и висока профитабилност во креирањето на индивидуални проекти за продавници, кафулиња, киосци за храна и непрехранбени, јавни киосци и други видови комерцијални објекти. Изработени се од галванизиран челик кој ги задоволува барањата за енергетска ефикасност и еко-дизајн. Различните големини и повеќекратните конфигурабилни функции овозможуваат изградба на зграда која ги исполнува сите барања поставени од клиентот.

ГАЛЕРИЈА

4965657af186b9092c7a96976ffe881c_XL
b25in001
konst5
b25in002
23.02.14_-_4
23.02.14_-_1
23.02.14 - 8
Photo-0023
Photo-0008
Photo-0007
2123331
Photo-0024
332323
212222
Модулна 1436
077ab55046ce80eaf9a3ddea999597ca_XL
bottom of page