top of page

ЗА НАС

BullHomes е компанија за производство на домови посветена на изградба и ремоделирање на домови и бизниси според желбите и потребите на клиентите. Има повеќе од 15 години искуство и има изградено згради низ Европа.

Луѓето кои го следеа развојот на BullHomes од неговото основање знаат дека ова е веќе осмата верзија на нашата корпоративна веб-страница. Со секое ажурирање се обидуваме да додадеме уште повеќе информации за да ја направиме нашата страница што е можно поцелосна и отворена. Ние веруваме дека ова е начин да им помогнеме на нашите клиенти да донесат информирана одлука. Имајте го во предвид нивното мислење, бидејќи за нив сме подобри од другите.

Сепак, има некои работи што не можевме да ги кажеме на другите страници, кои се претежно полни со суви факти и бројки. Затоа сметаме дека овој дел не може да го замени другиот, само може да го надополни.
Па, зошто BullHomes?

Благодарение на нашиот квалитет, домовите на BullHomes имаат многу предности. Висока сеизмичка отпорност, издржливост, достапност, енергетска ефикасност, кратко време на градба. Сепак, ние веруваме дека најголемата предност на нашите домови е бескомпромисниот квалитет со кој градиме.

Со сигурност можеме да кажеме дека постигнавме водечка позиција на пазарот, особено благодарение на високиот квалитет на нашите производи.

Остануваме единствени на многу начини. За стандардна цена, нашите клиенти добиваат многу повеќе отколку што другите градежници можат или сакаат да им понудат. Има многу примери: видот и изолацијата на надворешните ѕидови, квалитетот на завршните материјали, висококвалитетните прозорци и врати.

Но, тоа не е се.

Секоја зграда што ја градиме вклучува бројни инженерски решенија. Се користат различни градежни системи и материјали. За сите нив ги избравме само најдобрите и најдоверливи светски производители.

Дополнително, BullHomes се произведуваат на целосно автоматизирани производни линии, со што се елиминира можноста за грешки или дефекти во производството. Имаме професионални машини, алати и мерна опрема само од водечки производители, што гарантира прецизност и квалитет на нашата работа.

Избравме да го заштитиме нашиот квалитет и го направивме тоа. Кризата ја преживеавме без искушение да излеземе од неа по цена на мали отстапки. Затоа што знаеме дека кризата е привремена, а куќата е доживотна. Ние сме многу благодарни на нашите клиенти кои ја споделуваат нашата визија.

Поради искуството: Нашето искуство во градежништвото и дизајнот беше основата на која го изградивме BullHomes.

Денеска нашето искуство е уште поголемо, имаме изградени повеќе домови. Создадовме домови за многу различни луѓе. Направивме многу желби, исполнивме многу соништа.

Нашите клиенти можат да го видат и допрат она што го создадовме. Секој е добредојден да ја посети нашата локација за склопување или да го погледне делот за ѕидови и кутии во една од нашите канцеларии и претставници за продажба на компанијата. Само на овој начин нашите клиенти можат да бидат сигурни дека имаат доверба во односот на градителот и во успешно завршување на нивниот нов дом.

Поради отвореноста, како што реков претходно, ние сме многу горди на нашиот квалитет. Но, високиот квалитет мора да продолжи, не смее да се откаже ниту за момент. Поради оваа причина, се обврзавме на политиката на максимална транспарентност кон клиентот, која ја поддржуваме со стабилни заложби. Затоа, сите клиенти кои не избираат нас уживаат посебни предности, а тоа се:

-Договор за градба со комплетна спецификација на инвестицијата во градежни материјали по вид, производител и регистрирана марка.
-Договор за градба со фиксна вкупна цена за цело времетраење на договорот, Непроменлив без разлика на надворешни процеси.
-Договор за градба за допрецизирање на градежните гаранции на готовиот објект, како и индивидуалните градежни работи.
-Завртена форма на плаќање, поврзана само со напредокот на изградбата.

Но, не застануваме тука. Сите наши клиенти имаат пристап до целосни информации пред да потпишат договор со нас, потполно бесплатно, од нашиот концепциски дизајн подготвен за употреба за нивниот нов дом до целосно разјаснување на сите аспекти на проектот.
Нашиот пристап ни овозможува не само да стекнеме клиенти, туку и добри пријатели.

Настани за вмрежување
bottom of page