top of page

НАШИОТ
СИСТЕМ

Технологија на 21 век: систем на челична конструкција

Таванот

Повикувајќи се на своето долгогодишно искуство во изградба на челични конструкции од галванизиран, BullHomes гарантира дека домовите се:

✅ Модерни згради кои заштедуваат енергија

✅ Направено со висококвалитетни материјали.

✅ Изграден според системот исполнет со современи материјали по европски стандарди.

,

Сите материјали се одобрени и широко се користат во изградбата на домови, простории и индустриски магацини.

Монтажните куќи на BullHomes им овозможуваат на своите сопственици функционалност и целосна слобода на архитектонски решенија и повеќе опции за топлинска изолација.

Куќите според системот BullHomes заштедуваат енергија: коефициентот на топлинска отпорност во ѕидовите и покривот е K=0,17 W/m2. Трошоците за греење се движат помеѓу 30 и 70 kW/m2, што изразено во еквивалент на гориво е 3 до 7 литри/м2 годишно. BullHomes обезбедуваат до 70% помала потрошувачка на енергија во споредба со стандардните/традиционалните домови.

bottom of page