top of page
IMG-ce06dbc2956c7bb8d0f3e0c24951c268-V.jpg

ИНДУСТРИСКИ МАГАЦИИ, МАГАЦИИ,
ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ

ИЗГРАДБА НА ИНДУСТРИСКИ МАГАЦИИ ПРОТИВ КОМПЕНЗАЦИЈА

КРЕДИТИ за фирми и физички лица до 15 години, БЕЗ ДОКАЖУВАЊЕ ЗА ПРИХОД!!!

,

Ние сме инвестициско-градежна компанија која произведува лесни метални конструкции за станбена и индустриска градба. Користејќи ја технологијата Steel Framing, можеме да ја завршиме изградбата на хотели, мотели, станбени, административни, деловни згради и згради од секаков тип и намена. Имаме долгогодишно искуство во областа и имаме одличен тим од докажани професионалци.

Можеме да дизајнираме, произведуваме и инсталираме самоносечка конструкција до шест висини од која било форма и дизајн. За поголеми проекти од овој тип, можеме да приспособиме модуларна производна единица директно на локацијата. Ова ја елиминира сложената логистика и испораката до локацијата. На овој начин значително ќе ги намалиме роковите за извршување на целиот проект. Ние сме флексибилна компанија и можеме да работиме заедно со други градежни компании. Како инвестициска компанија, можеме да бидеме заеднички партнери во вашите идни проекти.

BullHomes нуди комплетно производство и монтажа на метални конструкции со сендвич панели за покриви и ѕидови и олуци. Нашиот градежен систем вклучува метална потпорна конструкција, покривни и ѕидни панели и изолација.
Носечка конструкција - Ладно валан поцинкуван профил C 140 со облога од цинк 275, челик од типот DX 51 D – EN 10346-2009 / EN 10143 - NAC.
Капитали на покривот и ѕидни водилки кои функционираат како единечни или континуирани греди; Ѕидните водилки може да се инсталираат на багажникот на столбот или однадвор.
Поцинкувани завртки за монтирање
Опремата е последниот елемент на секоја зграда, давајќи и готов и естетски изглед. Панелите што ги користиме се изработени од галванизиран лим во RAL боја и може да се изолираат со полиуретан, EPS, XPS или минерална волна според вашите преференции.
ОПЦИИ: гаражни врати, влезни врати, ролетни, автоматски врати, прозорци, проѕирни панели, тавани, вентилатори, внатрешни панели, портални врати. Нудиме магацини широки до 12 метри и високи до 6 метри.

BullHomes: вашиот партнер за метална конструкција на магацини и индустриски објекти

Специјализирана за изградба на индустриски магацини и складишта за метални конструкции, BullHomes е водечка компанија која се истакнува по своето искуство, иновативниот пристап и континуираната потрага по одличен квалитет. Со долгогодишно искуство во градежништвото, нудиме сигурни и издржливи решенија за индустриски магацини кои ги задоволуваат барањата на секој клиент.

Нашата филозофија се заснова на инженерски напредок, одржливост и иновации во изградбата на индустриски поседи. Ги користиме најсовремените методи и технологии за да гарантираме висок квалитет на нашите производи и одржливост на зградите што ги градиме.

Зградите и бараките што ги нудиме се резултат на внимателен дизајн, конструкција и контрола на квалитетот, обезбедувајќи исклучителна функционалност и издржливост. Сметаме дека индустриските објекти не само што треба да бидат практични, туку и отпорни на временски услови, што ја зголемува нивната вредност и ефикасност.

Нашата тимска работа со клиентите е од суштинско значење за нас. Секој индустриски магацин е единствен и специфичен за потребите на бизнисот или индустријата што го користи. Токму поради оваа причина, нашите проекти се развиваат во тесна соработка со клиентите, земајќи ги предвид сите технолошки барања и индивидуалните преференции.

Нудиме најразлични решенија за индустриски објекти, од логистички центри до индустриски комплекси и магацински згради. Со нашето искуство и флексибилен пристап, можеме да одговориме на различни индустриски потреби, обезбедувајќи функционалност, сигурност и издржливост.

Еден од клучните фактори што го прави BullHomes префериран избор е нашата способност да понудиме сеопфатни решенија од почетокот до крајот на проектот. Нашите градежни експерти работат внимателно со секој клиент за да му го обезбедат токму она што му треба, од почетокот на дизајнот, преку изградбата, до завршувањето и создавањето функционални и ефикасни индустриски локации.

Со BullHomes добивате повеќе од само зграда: можете да ја изградите иднината. Контактирајте нè денес за да започнете со вашата метална рамка индустриска зграда или проект за складиште што ги задоволува вашите барања и визија. Ние сме тука да ви помогнеме да ја изградите успешната деловна иднина што ја заслужувате.

bottom of page