top of page

BullHomes PLUS

Најголемата предност на BullHomes е тоа што можете да му верувате на нашиот тим од професионалци од почетокот на планирањето до инсталацијата во вашиот дом. Обезбедуваме мир на умот, вкупна цена на проектот и одговорност.
Можеме да ви понудиме широка мрежа на доверливи партнери кои ќе ви помогнат да го создадете домот што го сакате и околината што отсекогаш сте ја посакувале.
Разбираме дека вашиот проект е повеќе од обична куќа на BullHomes.
BullHomes Plus ги вклучува сите услуги кои ќе ви помогнат полесно и поудобно да го изградите вашиот дом од соништата.

13649393_ml.jpg

Изградба на објект
Нашиот тим за управување со градежништвото гарантира дека вашата работа е завршена со иста грижа и квалитет како и вашиот дом во BullHomes.
Проект и дизајн:
Главната цел на услугата е создавање на царинска куќа,
прилагодување на потребите на клиентот. Во оваа фаза, клиентот учествува во процесот на градба со оцртување на проектот и избирање на завршните материјали за нивниот дом.
Запомнете дека го визуелизираме вашиот дом во три димензии
буџет:
Откако проектот ќе биде завршен (дизајнот на домот е завршен и се избираат квалитетите на завршните работи), архитектот (со административната канцеларија) го пресметува вкупниот буџет за изградба и времетраењето на работите.
Одговорно подготвен буџет кој гарантира фиксна цена за целата градба.

Општа понуда за проект.
Во согласност со посветеноста на BullHomes за транспарентни цени, BullHomes Plus нуди целосна цена за целиот проект во моментот на одобрување. Тимот на BullHomes прво ќе работи со вас за да го прилагоди дизајнот на вашиот проект на вашата специфична локација и потреби. Оттаму, нашиот професионален и искусен тим на проект-менаџери ќе работи со нашите мрежи на подизведувачи за да ги испорача сите услуги, вклучувајќи ископување, темели, комунални услуги, асфалтирање и многу повеќе. Конечно, BullHomes ви обезбедува единствена точка за известување која ви ги дава вкупните трошоци за целиот проект. Ова му нуди на вашето семејство транспарентност и мир на умот во споредба со традиционалниот градежен процес, кој може да биде шокантен со промените на нарачките, дополнителните давачки и неочекуваните изненадувања. Посетете ја нашата страница со проценки за да започнете со истражување на проценките за сите теренски трошоци за работна сила врз основа на вашата локација.

Изградете го вашиот буџет
Во денешното зафатено опкружување, многу клиенти немаат време, искуство или желба да изберат изведувачи на лице место и потоа да управуваат со безброј детали за проектот од почеток до крај. Разбираме дека иако повеќето од нашите клиенти не планираат втора кариера како општи изведувачи, тие апсолутно не го сакаат истото внимание и грижа во дизајнот и извршувањето на локацијата како во нивниот дом во BullHomes! BullHomes Plus ви овозможува да добиете убаво дизајнирани BullHomes домови заедно со истата посветеност на квалитет и удобност по вкупна цена на проектот, за остатокот од вашиот проект.

Единствена контактна точка
Една единствена точка на контакт е нашата најголема предност. Можете да разговарате со нас од почетокот на проектот до крајот. Имаме обучени луѓе кои започнуваат со купување на земјиште, поминуваат низ проектен менаџмент, идејно дизајнирање, работа на темели, ископување, финансиски консалтинг и завршни работи: тераси, конфигурација на локацијата, пристапи и секако, последно, но не и најмалку важно, детали за договорот. Точката на контакт е во центарот на нашиот работен тек. Горди сме што го презентираме нашиот транспарентен и брз работен тек што го прави целиот процес лесен и исплатлив.

bottom of page