top of page

Структури за Кровови од BullHomes

Во BullHomes создаваме структури за кровови кои се отпорни на временските услови и предизвиците на природата. Нудиме производство и инсталација на челични кровови, како и дополнителни услуги.

Нашите услуги се разновидни и им дозволуваат на клиентите да изберат како да продолжат според нивните потреби.

- Можеме да ја произведеме металната структура за кровот, а клиентот може да се погрижи за инсталацијата.
- Можеме да ја произведеме и инсталираме структурата на кровот.

Нашите услуги се барани за изградба на кровови со поголема сложеност, специфични барања и тешкотии при изведбата.

Нашите услуги за изградба на кровови се наменети и за поединци и за други градежни компании кои бараат професионална и квалитетна изведба, наместо традиционалните дрвени, тешки и трудоинтензивни конструкции.

Тимот на BullHomes има големо и долгогодишно искуство и може да реализира било кој проект, без оглед на предизвиците.

Главни Типови на Кровни Структури

**Двосливен Кров**

Двосливниот кров е типичниот триаголен кров кој го гледате на многу куќи во Бугарија. Овој тип е релативно евтин и лесен за изградба поради неговата едноставна форма. Оваа флексибилност ги прави двосливните кровови многу барани.

**Четирисливен Кров**

Четирисливниот кров е веројатно вториот најчест тип по двосливниот кров. Се состои од четири наклонети страни кои се спојуваат на врвот. Овој тип е идеален за куќи во области со чести врнежи, бидејќи наклоните овозможуваат полесно одведување на водата. Дополнително, обезбедува повеќе сенка поради навлаките на сите страни.

**Мансарден Кров**

Мансардниот кров има четири двојно наклонети страни кои се спојуваат за да формираат рамен кров во центарот. Ценет за дополнителниот простор за живеење што го нуди, мансардниот кров често се користи за додавање флексибилност на домовите, олеснувајќи ја изградбата на идни простории.

**Рамен Кров**

Рамниот кров има толку мал наклон што изгледа речиси целосно рамен. Неговите предности вклучуваат можност за користење на просторот како градина. Надворешниот простор за живеење може да биде голема предност во пролет и лето или секогаш кога времето го дозволува тоа. Исто така, можат да се инсталираат единици за греење и ладење, што е одличен начин да се избегне оптоварувањето на фасадата.

Во BullHomes нудиме професионални и квалитетни кровни структури, прилагодени на вашите потреби и барања. Доверете му се на нашиот искусен тим за сигурни и долготрајни решенија.

bottom of page