top of page
P02.jpg

ПРОШИРУВАЊЕ И ПРОШИРУВАЊЕ НА ЗГРАДИ

КРЕДИТИ за фирми и физички лица до 15 години, БЕЗ ДОКАЖУВАЊЕ ЗА ПРИХОД!!!

,

Заработете пари од воздухот над вашиот покрив - ПАРИ ОД ВОЗДУХ!!! За повеќе информации кликнете на линкот подолу:

https://www.bullhomes.eu/copy-of-intercambio

,

Продолжувањето на куќата е популарна опција за сопствениците на куќи кои сакаат да го максимизираат потенцијалот на нивниот простор.
Овој тип на проширување го открива потенцијалот на просториите не само на приземјето, туку и на другите катови. Во зависност од големината, постоечките простори може да се прошират или да се создадат целосно нови простории.

ГАЛЕРИЈА

image (7)
image (5)
image (1)
image (2)
image (8)
image (6)
image (4)
image (3)
image
93782399525
93782399528
93782399527
93782399529
93782399526
P20
P19
P17
P16
P18
P15
P12
P14
P11
P13
P10
P08
P09
P07
P03
P06
P04
P05
P02
P01
1.19.jpg
1.20.jpg
1.21.jpg
bottom of page