top of page

НАША ВИЗИЈА

Нашата визија е да примениме високотехнолошки технологии за да изградиме домови по сопствен квалитет со најдобар квалитет. Сакаме луѓето да имаат убави и удобни домови, полни со светлина и простор. Нашата најважна желба е да создадеме домови каде што вашите соништа се остваруваат.

Подобар производ

Нашите производи главно содржат широки линии и високи тавани, стаклени врати и модерен дизајн.

Градиме побрзо од традиционалната градба и нудиме домови кои се полесни за одржување, поздрави за живеење, попространи, посветли, енергетски поефикасни и поеколошки.

Нашите куќи имаат многу мало влијание врз животната средина и се во синхронизација со природата.

Можете да ја видите вашата куќа дизајнирана во вистинска 3D визуелизација заедно со совршен распоред. Вашиот дом може да го изгради за помалку од два месеци обучен и специјализиран тим.

Нашите цени се фиксни и транспарентни од самиот почеток; Ние нудиме сигурна инвестиција и квалификуван тим кој ќе ви помогне на секој чекор од патот.

Comedor moderno

Убавината започнува одвнатре.

Секој дом на BullHomes исполнува голем број клучни зелени стандарди и материјали; Дрвените подови, еколошките површини и стандардната топлинска изолација обезбедуваат заштеда на енергија и намалување на бучавата.

Уникатната технологија на BullHomes е неверојатно издржлива, засилена и еколошка. Ова овозможува огромен простор без пренатрупаност. Нудиме и силни рамки на архитектонски елементи како што се високи тавани со индивидуални прозорци. За да ви обезбедиме дом кој прави да се чувствувате удобно, овие компоненти мора да се соберат заедно.

Подобар начин за градење.

Изградени за половина од времето од конвенционалните дизајнерски домови, нашите премиум фабрички куќи се подобро изградени, попогодни за живеење и полесни за одржување.

Процес кој резултира со извонредни и еколошки домови.

Нашата фабрика произведува домови со најмало количество отпад и највисок квалитет.

Процесот на изградба ви овозможува да го изградите вашиот дом за неколку недели, во споредба со традиционалната градба која трае со месеци или дури со години.

Имате можност однапред да ги изберете сите завршетоци на домот и да ја видите неговата 3D визуелизација.

Подобро искуство со клиентите.

Посветени сме на минимизирање на стресот и ризикот преку рационализирање на процесот на изградба на вашиот дом, секогаш да бидеме јасни за цената и обезбедувајќи квалитетна опрема.

Процесот започнува кога ќе го изберете моделот и потоа ќе ги конфигурирате карактеристиките со безброј луксузни завршетоци и додатоци. Градежниот менаџер ќе работи со вас од почеток до крај. Откако ќе ја разгледате вашата предложена идеја, дизајнерскиот тим ќе ја оживее со цртежи и скици за ваше одобрување.

bottom of page