top of page

Франшиза со лидер на пазарот во градежништвото

,

Ако сте архитект, агенција за недвижности или моментално невработен поединец, а имате храброст и претприемачки инстинкт, не е важно дали веќе имате сопствен бизнис. За нас е важно луѓето кои го претставуваат нашиот бренд да имаат желба и деловна интуиција. Не е важно дали работите во друга област или во институција, ние сакаме да бидете наши претставници и партнери. Ние растеме заедно како тим.

Придружете се на нашата брзорастечка и високо оценета компанија.

Имате неверојатна можност:

За успешни производи со голема побарувачка.

Да се ​​развие сопствен бизнис.

Зошто да не изберете нас?

Започнете со работа со скратено работно време.

Индивидуализиран систем за услуги на клиентите и внимание.

Голем пазарен потенцијал и добар профит.

Квалитет во системот за обука и поддршка.

Флексибилен модел на франшиза.

Business meeting
bottom of page