top of page

ФИНАНСИРАЊЕ

Ви благодариме што го избравте BullHomes за вашиот иден дом!

Ние веруваме дека секој заслужува пријатен дом и тука сме да ви помогнеме во овој важен процес.

BullHomes им дава поддршка на своите клиенти во процесот на добивање на потребниот финансиски капитал за изградба на нивниот идеален дом. Нашата компанија ви стои на располагање за да обезбеди специјализирана помош за добивање хипотекарни заеми од банки, како и во понудата на алтернативни опции за финансирање од наши сопствени средства. Кај нас ќе најдете помалку бирократија и полесен процес отколку кога работите со банкарски институции.

Тимот на BullHomes е тука да ви помогне во секоја фаза од процесот на финансирање на вашиот нов дом. Ние сме на ваша страна, давајќи помош и совети насочени кон добивање, разбирање и конфигурирање на финансиските решенија за вашиот иден дом од BullHomes.

Со наша помош, вашата куќа во изградба може да се финансира преку градежен заем, кој по завршувањето ќе се претвори во стандарден хипотекарен заем. Соработуваме со различни кредитни партнери кои нудат можност не само за покривање на трошоците за изградба, туку и за купување на земјиштето каде што ќе се гради вашиот нов дом.

Дозволете BullHomes да биде вашиот водич во остварувањето на вашиот дом од соништата.

bottom of page