top of page

Наш приоритет е остварување на соништата.

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

ШТО СОЗДАВАМЕ?

4(1).jpg

ИЗГРАДБА НА КУЌА ПРОТИВ НАДОМЕСТ

КРЕДИТ БЕЗ ДОКАЖУВАЊЕ ЗА ПРИХОД!

IMG-8b01e284b50bd1e711e0be8e12165242-V.jpg

ИЗГРАДБА НА ИНДУСТРИСКИ МАГАЦИИ ПРОТИВ КОМПЕНЗАЦИЈА

КРЕДИТ БЕЗ ДОКАЗ ЗА ПРИХОД!

P01.jpg

ИЗГРАДБА НА ИНДУСТРИСКИ МАГАЦИИ ПРОТИВ КОМПЕНЗАЦИЈА

КРЕДИТ БЕЗ ДОКАЖУВАЊЕ ЗА ПРИХОД!

МОНТАЈНИ КУЌИ

Од галванизирана челична конструкција

ИНДУСТРИСКИ МАГАЦИИ, ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ

За вашите големи деловни планови.

Градење подобрувања и проширувања.

За вашиот поголем дом или бизнис

ИЗГРАДБА НА ИНДУСТРИСКИ МАГАЦИИ ПРОТИВ КОМПЕНЗАЦИЈА

КРЕДИТ БЕЗ ДОКАЗ ЗА ПРИХОД!

11-2.jpg
dji_0009.jpg

CONSTRUCCIÓN DE NAVES INDUSTRIALES CONTRA COMPENSACIÓN

PRÉSTAMO SIN COMPROBANTE DE INGRESOS!

РЕСТОРАНИ И ПРОДАВНИЦИ

Канцеларии, продавници, киосци итн.

МОБИЛНИ ДОМОВИ И БУНГАЛОВИ

За добар одмор.

ХОТЕЛИ, КОМПЛЕКСИ И ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКТИ

За вашите големи планови.

Online Catalogue.png
Ready projects.png

За повеќе информации за нашите производи, контактирајте не денес. Со нетрпение го очекуваме вашиот повик.

ПОВЕЌЕ НАШИ УСЛУГИ

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Нашите проекти

Модели развиени од нашите сопствени дизајнери.

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Нашата технологија

Технологија на 21 век: челична конструкција

Производство на метални бараки и монтажни метални куќички

Завршени проекти

Некои од нашите готови проекти

picture2.png

BullHomes Монтажни ѕидови од лесна челична конструкција.

Нудиме заедничка градба: инвестирање во надворешни и внатрешни ѕидови заедно со градежни компании.

37187883_1933969719995145_5046279418213826560_n.jpg

НЕСТАНДАРДНИ МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Имаме многу опции.

bottom of page